Новини и обяви
Начало > Новини и обяви


Кампания „Капачки за бъдеще“. Хуманизъм, милосърдие и доброта.

  

 

Благотворителността е неизменна част от работата на магистратите и служителите в Районен съд град Червен бряг. Всички с голямо удоволствие се включваме вече няколко години в благотворителната кампания „Капачки за бъдеще“. Щастливи сме, че нашия пример е заразителен за хората от града и често гражданите носят събраните капачки в нашето  „голямо сърце“.

С гордост и възхищение благодарим на децата от I а клас при СУ „Д-р Петър Берон“, както и третите и четвъртите класове на ОУ „Христо Смирненски“ град Червен бряг, които ни изненадаха и донесоха със своите учители и възпитатели пълни туби със събрани от тях капачки. Малките ученици бяха много щастливи и обещаха да продължат да участват в кампанията. Хубаво е, когато виждаме желанието на децата да помагат, тяхната отговорност и изграждането има като достойни българи.

Кампанията е начин не само да опазваме природата, но възпитава и поражда у хората хуманизъм, милосърдие и доброта.

Вярваме, че нашият пример спомага не само към опазване на прекрасната ни природа, но и ни обединява към добрата кауза за предоставяне на помощ на нуждаещите се.

Правим го, защото вярваме, че България и светът като цяло могат да станат едно по-приятно за живеене място, когато всеки от нас започне да полага ежедневни усилия за това.

 

 

РС Червен бряг

22.3.2019 08:30 

Покажи новини.  Сортирай по  Ред